Døre & Vinduer

Skal du have udskiftet dine vinduer eller døre, står Wiborg Byg gerne for opgaven. Vi har flere års erfaring og kan dermed garantere dig et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i fremtiden.

De bedste materialer

Gennem tiden har vi serviceret alt fra privatpersoner til virksomheder og boligforeninger og har dermed løst flere forskellige typer opgaver. Vi anvender kun de bedste materialer - altid fra anerkendte producenter.

Blandt andet forhandler vi Rationel og Outline gennem Stark. Vi kommer gerne ud til dig og ser på, hvilken løsning der vil passe ind i bygningens konstruktion og design. Med flere års erfaring er vi gode til at se muligheder og kan som regel komme med flere forskellige løsningsforslag.

Dine ønsker

Alle opgaver løses med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak om dine forventninger, før vi påbegynder arbejdet. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 2840 5577.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler, og omfattet af Byg Garanti.