Tag

Wiborg Byg har stor erfaring inden for tag, hvor vi håndterer opgaver for privatpersoner, erhverv og boligforeninger. Vi løser både store og små opgaver og er altid parate til at tage nye projekter ind.

Fra tagsten til isolering

Vi klarer udskiftning og reparation af tagkonstruktioner på ældre såvel som nye bygninger. Hvad enten det drejer sig om tagsten, tagrender eller isolering, kan vi stå for projektet. Ved lægning af nyt tag, står vi for arbejdet fra start til slut. Vi river det gamle ned og sørger for, at det nye monteres efter alle gældende lovkrav. Er behovet blot en bedre isolering og ikke et nyt tag, er det naturligvis også en opgave, vi klarer.

Et uforpligtende tilbud

Wiborg Byg kommer gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud. Vi tilser bygningen og dens muligheder, før vi i samråd med dig lægger os fast på, hvad den bedste løsning er til jeres tagkonstruktion. Vi vægter kvalitet i alt vores arbejde, og vi går højt op i at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i fremtiden.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler, og omfattet af Byg Garanti.