Tilbygning

Skal du have bygget til, er det vigtigt, at erfarne fagfolk står for opgaven. På den måde sikrer du dig, at byggeriet lever op til alle gældende betingelser, samt at du får et resultat, som både er holdbart, pænt og funktionelt.

God dialog

Wiborg Byg har flere års erfaring og kan dermed sørge for en tilbygning, som lever op til alle dine forventninger. Vi kan gøre dine drømme til virkelighed, så du får nøjagtig den løsning, du ønsker. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i dine behov. Derfor sørger vi altid for at tage en grundig dialog med dig, før vi går i gang. På den måde opnår vi en fælles forståelse for projektet, hvilket er med til at sikre et rigtig godt helhedsresultat.

Ærligt arbejde

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi holder, hvad vi lover, og vi bestræber os altid på at efterleve alle betingelser og leveringstider. Vi udfører alt arbejde, som var det hjemme hos os selv. Derfor sørger vi også altid for at tilse alt en ekstra gang, inden opgaven afsluttes. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os allerede i dag.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler, og omfattet af Byg Garanti.