​Totalentreprise

​Står du foran et stort byggeprojekt, kan Wiborg Byg håndtere totalentreprisen. Vi sørger for, at projektet går, som det skal, fra start til slut. Hvad enten det drejer sig om nybyg, tilbyg eller ombyg, kan vi stille vores ekspertise til rådighed.

Tæt samarbejde med kunden

Vi har et tæt samarbejde med vores faste underleverandører, som blandt andet tæller murere, malere og elektrikere. Det er samarbejdspartnere, som vi ved, går lige så højt op i kvalitet, funktionalitet og æstetik, som vi selv gør. Derfor kan vi altid levere et resultat, der lever op til dine forventninger, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

​Vi er tovholdere

Ved totalentrepriser er Wiborg Byg naturligvis tovholder på hele projektet. Vi sørger for kontakten mellem alle involverede faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat. Vi er også din personlige kontaktperson fra start til slut, og vi holder naturligvis kontakten til dig under processen, så eventuelle ændringer kan imødekommes.

Kontakt os på telefon +45 2840 5577, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst løser dit projekt.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler, og omfattet af Byg Garanti.