Renovering

Skal boligen, lejligheden eller virksomheden renoveres, så kontakt Wiborg Byg. Har du en særlig ide, som du ønsker realiseret, kan vi sørge for at gøre dine drømme til virkelighed. Vi står naturligvis også gerne til rådighed, hvis du mangler inspiration eller blot har brug for at få din ide videreudviklet.

Fra små opgaver til totalentrepriser

Hvad enten det drejer sig om renovering af et gulv, et loft eller et helt rum, en garage eller lignende, ser vi gerne, at du kontakter os. Vi håndterer også totalentrepriser, hvor vi er tovholder på projektet, og hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører.

Tilfredse kunder

Wiborg Byg har stor erfaring i at skabe bygninger for vores kunder, som de føler sig godt tilpasse i, fordi vi vægter kvalitet og grundighed meget højt. Vi har en fast kundekreds, som ofte anbefaler os til andre, fordi de ved, at vi leverer gode resultater og gør vores bedst for at give optimal service – hver gang.

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler, og omfattet af Byg Garanti.